ravintolawanhajokela.fi

Jotain uutta keittiöösi

Keittiötä kutsutaan suomalaisen kodin sydämeksi, ja monet meistä viettävät siellä päivittäin tuntikausia kokkaillen, kahvia juoden, perheen kanssa jutustellen ja tiskihuollon parissa. Koska keittiöllä on niin tärkeä rooli, kannattaa siitä tehdä mahdollisimman viihtyisä ja toimiva. Joskus keittiö voi kaivata täyttä uudistusta tai vähintäänkin pientä pintaremonttia, mutta useimmiten suurille ja kalliille mullistuksille ei ole tarvetta. Kauniilla astioilla, uusilla sisustuselementeillä ja tekstiileillä sekä keittiön siistinä pitämisellä voit saada aikaan merkittäviä muutoksia.

Iloa astioista

Ei ole suinkaan yhdentekevää, minkälaisesta kupista juot aamukahvisi tai minkälaiset lautaset katat pöytään! Lohkeamat, kulahtaneet kuviot ja epäkäytännöllisyys saattavat suorastaan ärsyttää arjessa. Jos astioita on liian vähän, joudut puolestaan vähän väliä tiskauspuuhiin ja vieraiden kanssa kamppailet lusikoiden ja kuppien riittävyyden kanssa. Olisiko korkea aika päivittää astiakaappisi tyyliäsi ja tarpeitasi vastaavaksi? Esimerkiksi tässä kaupassa uusien astioiden hankkiminen onnistuu kotisohvalta käsin, ja voit tarvittaessa hankkia kerralla vaikka kokonaisen astiaston.

Panosta keittiön sisustukseen

Moni viimeistelee olohuoneen sisustuksen tarkkaan harkituilla koriste-esineillä ja sisustustyynyillä. Keittiö saa yhtä lailla särmää huolellisesti mietityistä yksityiskohdista ja sisustuselementeistä! Kynttilöillä ja kauniilla kynttilänjaloilla luot tunnelmaa syksyn ja talven pimeyteen. Maljakkoon voi sujauttaa kukkia tai vaihtoehtoisesti vaikka vispilät ja paistinlastat. Kaunis tarjotin sopii paitsi käyttöön myös katseenvangitsijaksi. Tekstiileillä ja erilaisilla pienillä koriste-esineillä päivität keittiötä näppärästi esimerkiksi vuodenaikojen ja juhlien mukaan. Vain muutamalla uudella hankinnalla voit muuttaa koko keittiön yleisilmettä ja värimaailmaa!